Время 22:09  Дата 10.03.2019

По всьому світу відмовляються від творчості Майкла Джексона


Глобальне розчарування. По всьому світу відмовляються від творчості Майкла Джексона.


Глобальне розчарування. По всьому світу відмовляються від творчості Майкла Джексона. Пісні легендарного співака не крутять по радіо, його пам'ятники прибирають з постаментів. Причина цього - нове документальне кіно про поп-зірку. У чому ж звинувачують Джексона? З подробицями Світлана Чернецька.

"Він був одним із найдобріших людей, яких я знав, але він також сексуально розбещував мене".

Це історії двох чоловіків, які в дитинстві були друзями легендарного Майкла Джексона. "Покидаючи Неверленд" - документальний фільм про тривале сексуальне насилля над хлопчиками 11 та семи років. У різний час вони фактично жили зі співаком на його ранчо під назвою "Неверленд". Цілими днями вони розважалися із поп-зіркою, супроводжували його на концертах, а ночі проводили в його спальні.

"З першої ночі насилля, коли Майкл почав зі мною сексуальні стосунки, він казав мені, що це любов, що бог звів нас разом. А я був всього-навсього маленьким хлопчиком, для якого сам Майкл був богом, тож я сліпо вірив усьому, що він говорив, зокрема що ось у такий сексуальний спосіб ми показуємо як любимо один одного", - розповідає Вейд Робсон, колишній друг Майкла Джексона.

Втім, такі одкровення переконали не всіх прихильників поп-ікони. Адже двічі за життя на Майкла Джексона подавали до суду за звинуваченням у педофілії. Обидва рази хлопці виступали на стороні захисту і спростовували провину співака. Тож існує думка, що такими побрехеньками, Сейфчак та Робсон вирішили заробити грошей після смерті кумира.

"З самого початку Майкл постійно повторював: якщо нас впіймають, і моє, і твоє життя скінчиться, це було наче просвердлено у нервову систему. Тим паче, що я взагалі не мав поняття, що таке сексуальне насилля, це була любов", - говорить Джеймс Сейфчак, колишній друг Майкла Джексона.

Сім'я легенди відкидає усі звинувачення та вважає фільм "полюванням на відьом".

"Він любив допомагати людям, любив своїх дітей. І любив дітей по всьому світу, він завжди їм допомагав. Він важко працював і його обожнювали мільйони. Він буде жити вічно завдяки своїй музиці", - говорить Джекі Джексон, брат Майкла Джексона.

Втім, по всьому світу прихильники висловлюють розчарування новими доказами педофілії. Після прем'єри фільму в Британії, у національному музеї футболу позбулися пам'ятника Джексону. Його урочисто відкрили 8 років тому, адже Майкл був фанатом англійського клубу "Фулгем". Тепер у музеї ані сліду від статуї.

Світ відмовляється і від легендарної музики співака. Усі радіостанції Нової Зеландії та Австралії зняли з ефіру пісні Майкла Джексона. А в Канаді відхрестились від деяких хітів артиста, зокрема пісні "I'm bad", що в перекладі "Я - поганий". І це лише початок, адже у багатьох країнах прем'єра фільму відбудеться пізніше.



Адрес новости: http://siteua.org/n/648094