Погода:
Киев сегодня
Киев
Донецк
Одесса
Львов
Харьков
Санкт-Петербург
Москва
Сегодня Завтра
НБУ
НБУ Межбанк Наличные
EUR
26.18
USD
23.49
RUB
0.37
EUR
39.04
USD
36.57
RUB
0.34
EUR
29.22
USD
26.07
RUB
0.46
В Украине вышел сборник лирических песен «По-вільно»
сборник
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Текущий рейтинг
0/5 (0 голосов)
В компиляцию лидера группы «Тартак» и студии «Кофеїн» попали песни «Крихiтки», Юлии Лорд, Алисы Космос и других.

Фротмен драйвовой украинской группы «Тартак» Сашко Положинский, звукозаписывающая студия «Кофеїн» и творческое агентство «Наш Формат» подготовили к выпуску примечательный сборник «По-вільно. 17 гарних українських пісень».

Все песни диска объединены лирической тематикой. Работа над сборником велась с 2008 года. Над звучанием трудились Татьяна Ша, Геннадий Сидоров, Олег Татарчук и Юрий Акоп (студия «Кофеїн»).

В сборник вошли песни Андрея Пидлужного («Нічлава-Блюз»), «Крихiтки», Леси Щербак (она же — Алиса Космос, экс-«Фарбований лис», ныне — дуэт KAMON!!!), Юлии Лорд, Леси Герасимчук («Королiвські зайці») и других.

«Ми не тільки записували, але й творили, — делится впечатлениями от работы Татьяна Ша. — Це не альбом реміксів, бо абсолютно всі треки були переспівані , це нове виконання і нове звучання.  До процесу створення альбому ми підійшли максимально творчо. Ми вдячні Сашку Положинському за те, що він дам нам можливість працювати над збіркою, за знайомство з усіма цими людьми. Сашко розказав нам, яким він бачить альбом — це має бути м’яка, спокійна, лірична музика. Був певний настрій, який ми намагались відтворити. Таким самим чином відбирались і пісні».

Вот что рассказал о сборнике продюсер проекта Сашко Положинский:

«Навряд чи щось подібне колись відбувалося в історії української музики. Так-так, це гучна заява, але я нічого подібного ніколи не чув і не зустрічав. Так, у нас іноді випускають збірки українських пісень. Так, у нас іноді випускають збірки ліричних пісень. Але… Досі в нас не було збірки сучасних українських пісень, аранжованих та записаних на одній студії, в одному творчому напрямку, цілісно, цілеспрямовано, але з різними виконавцями».

«У збірці — 17 пісень. Всі пісні відбирав особисто я — на свій власний смак. Домовлявся з виконавцями — більшість яких є моїми друзями або приятелями. Таня та Гена зі студії “Кофеїн” вигадували для пісень їхнє нове — часто несподіване — звучання. Я вносив свої корективи, якщо вони були, затверджував остаточний варіант, визначав порядок пісень та затверджував дизайн обкладинки, яку творив Антон з “Самогону” зі світлин Юлії Вебер. Потім “Наш Формат” все це видав — і маємо те, чого так чекали!».

Треклист сборника «По-вільно» выглядит так:

1. Аліса Космос — «Світла Журба»
2. Валентин Поворозник — «Я Тебе Залишив Літом»
3. Крихітка — «Пароль»
4. Пропала Грамота — «Пліч-О-Пліч»
5. Тетяна Канюка — «Можливо»
6. Мотор’Ролла — «До Тебе Мила»
7. Валерія Калужська — «Небо»
8. Арсен — «Ніч»
9. Бажана — «З Тобою»
10. Н.Три — «Море Розлуки»
11. Uлія Лорd — «Дивись В Моє Серце»
12. Десь Поруч — «Сумую»
13. ФлайzZzа — «Забирайся Геть»
14. Суб Тон Бой — «Я Просто Хочу Щоб Ти Знала»
15. Ті Що Падають Вгору — «Ріка»
16. Нічлава-Блюз — «Зоряний Ангел»
17. Леся Герасимчук — «В Себе На Вежі»

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Текущий рейтинг
Комментарии (0)
Войти через: